Expertise

Voldoen aan de eisen van vandaag én morgen

YSCON is gespecialiseerd in de ontwikkeling van geavanceerde industriële automatisering voor de maritieme en offshore sector. Elke vraag, elk proces is weer anders; het ontwerpen van technische installaties en software-oplossingen is dan ook altijd maatwerk. Uiteraard moet een nieuw systeem volledig aansluiten op en communiceren met de andere systemen op het schip. YSCON kan die uitdaging aan, dankzij vergaande kennis van onder andere PLC Allen Bradley, Rockwell Automation, PLC/SCADA ABB 800XA, CodeSys, Wago PLC/panel view, Beckhoff PLC, SCADA Cimplicity en Database SQL.  

Met industriële automatiseringsoplossingen van YSCON brengt u duurzaamheid, betrouwbaarheid en veiligheid naar een hoger plan. Dat kan bijvoorbeeld met de toepassing van een hybride energievoorziening, waardoor het fossiele brandstofverbruik en CO2-uitstoot gereduceerd worden. Of met de innovatieve monitoring- en alarmeringssystemen waarmee u de betrouwbaarheid en veiligheid van de verschillende processen verhoogt en de voortstuwing gecontroleerd en energie-efficiënt verloopt. Zo voldoet u aan de eisen van vandaag én morgen.

Expertise

  • (Lead) Engineering
  • Technical project lead
  • Software engineering
  • Commissioning engineering

YSCON begeleidt deze projecten van schets tot implementatie, maar is ook flexibel inzetbaar als technical en software (lead) engineer of projectleider binnen grote projectteams. Daarbij werken wij graag volgens de scrummethode, waarbij multidisciplinaire teams in korte sprints werkende (software) producten opleveren.